Video Bar

Loading...

Syamil Incoming Birthday

Lilypie 1st Birthday PicLilypie 1st Birthday Ticker

Monday, October 6, 2008

Yihaaa...Raya...Raya...

Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua kawan2 yang mengenali diriku...maaf zahir dan batin ku pinta...semoga kita berjumpa kembali dengan Ramadhan akan datang dan syawal nya...

Hmm...esok dah keje nampaknye...mungkin perlu ambil masa sedikit untuk dapatkan mood keje tu semula...hehehe...maklum la...dah beraya memang macam ni...

Raya ritu aku balik umah mak mertua aku di batu 2 sepintas,sabak bernam selangor.Alhamdulillah,semua berjalan lancar.Perjalanan pergi dan pulang dalam keadaan yang selamat...

Hmm...di bawah ni ada ku sertakan sedikit santapan mata ketika beraya di sana...syamil pun dah pandai senyum...ini juga kali pertama kami beraya bersama...maklum la...syawal yang lepas dia blum lahir ke dunia ni g...hehehe...




Syawal Pertama Kami....




Antara anak buah wife aku yang ada...sibuk nak suruh aku amik gambar...sikit2..acik...amik la gambar kitorang...hehehe...layan....




Ni pun sama jugak...bezanya diorang posing kat depan krete baru abang ipar aku...Nissan Grand Livina...mahal ooo...100k++(OTR)...berpinor bijik mata bayar bulan2...hehehe...





Ni plak gambar diorang masa beraya kat umah atuk aku...merangkap ayah kepada ayah mertua aku...pergh...bape banyak ayah la... :)



Ni plak masa dalam perjalanan balik ke jaybee...x silap aku masa kat hentian pagoh ni...korang perasan x...muka syamil tu...senyum sgt2...suka la tu dapat kuar dari krete...sebelum brenti tu...ngamuk sakan dia tau kat dalam krete...dia bosan asik tido je....hehehehe...sayang anak ayah...



























1 comment:

Koboi mana boleh minum air Susu!! said...

Selamat Hari Raya bro!!! u been tag at my Blog...
Kad Raya utk kengkawan pun ade kat blog... sile laa ye???