Video Bar

Loading...

Syamil Incoming Birthday

Lilypie 1st Birthday PicLilypie 1st Birthday Ticker

Friday, June 13, 2008

Kilang Cuti 6 Hari...Ala2 Bangkrup..Hehehe...

Hmm...baru2 ni...kilang aku tutup 6 hari untuk plant iddle katanya...padahal diorang nak kawal belanja tu...budget kitorang ni bodoh agaknya...macam tut....hehehe....biasa la kilang semi conductor ni...2nd/3rd quarter ni memang slow....silap gaya boleh jatuh terus...x bangun2...so aku ngan hubby amik keputusan balik kampung dia kat sabak bernam selangor...ok la...maklum la...dah 6 bulan x balik...sejak anak aku lahir...skg ni dh 6 bulan umur dia...
Hari Jumaat malam tu kitorg bertolak dalam kul 10pm g Nilai...tido kat umah abang ipar aku....sebab senang...dah dekat dengan Port Dickson...sebabnya..hari sabtu tu..kitorang ada jemputan kat PD tu...kawan sekilang kawin...dah 1 jalan...pegi jugak la...
Anyway...sampai kat PD tu dalam kul 1230pm...smpi2 jer terus makan...sedapnya lauk diorg masak...menunya...nasi putih...daging sambal...keli sambal...sambal belacan...erm....delicious...maklum la...lauk kampung...bukan senang nak jumpa kat bandar....


Tahniah kepada Niza ngan Shahril(jawa)...selamat dah korang...menangis lagi la syaaitan kat luar tu sebab korang kawin...huhuhu...


Hmm...sebab sibuk...so aku ngn syamil jer la yang abadikan gambar ngn pengantin...hubby jadi camera woman...heheheh....

Hmm...time ni dah abis makan...hubby sibuk sangat nak amik gambar...so aku layan jer la...cian Syamil..panas2 ibu dia sibuk nak gambar...layan jer la dik....

Hubby ngan Syamil....korang nampak tak mulut anak aku tu...dia leh kemam lak...ntah apa angin dia...so 1 hari tu dia kemam jer....nangis pun kemam jugak...heheheh...kelako...
Lepas tu terus aku balik selangor ngn hubby ngn mak aku...penatnya....hari selasa baru balik...tu pun hubby kata awal..klu ikut dia nak bali rabu tu..aku bising....last2 dia ikut gak la...hehehe....giler per...dia sedap duduk...aku drive...pastu khamis nak keje pagi...giler2....letih siot....

Hmm...xtau nak tulis per lagi....that's it....

Adios...Amigos...Aspalelas....

Dah kawin Dah Sepupu Aku Ni...


Hmm...dah lama x coretkan sesuatu dalam blog aku ni...so...ini adalah antara bingkisan yang sempat aku muatkan dlam blog ni...
1st of all...aku nak ucapkan tahniah kepada sepupu aku dan pasangannya yang baru sahaja melangsungkan perkahwinannya baru2 ni...bertempat di bandar selesa jaya...alhamdulillah...semuanya selamat...cuaca juga memberikan kerjasama yang baik pada hari tu...hehehe....klu tak...lenjun ooo....


Ni plak...biasa arr....abadikan kenangan bersama mempelai...bila la nak merasa naik plamin g ek...heheheh...


Haa...ni pulak jangan korang tak tau...biasa la kat johor ni...mesti la ada tol2 ni...klu x ada....rasanya bukan orang johor la....hehehhe....2 orang ni makcik aku ngan sepupu aku...hmm...korang tekalah yang mana 1 ek makcik...yang mana 1 sepupu...hehehhe....teka jangan tak teka....


Haa...ni adalah bahagian wajib bila kenduri...laser disc..atau pun dak2 magd crew aku selalu panggil...CD AREA...maksudnya cuci pinggan mangkuk la....heheheh....semua tu pun sedara mara aku gak....control...jangan x control...
Masing2 tu kalau korang nak tau...kawal biji mata tu...sebab malam sebelum tu baru lepas exercise sikit....kat level 4...hehehe....aku pun join gak la...dah lama x join siot...gian2...kebetulan hubby aku keje malam...hehehe....

sekian....