Syamil Incoming Birthday

Lilypie 1st Birthday PicLilypie 1st Birthday Ticker

Friday, June 13, 2008

Dah kawin Dah Sepupu Aku Ni...


Hmm...dah lama x coretkan sesuatu dalam blog aku ni...so...ini adalah antara bingkisan yang sempat aku muatkan dlam blog ni...
1st of all...aku nak ucapkan tahniah kepada sepupu aku dan pasangannya yang baru sahaja melangsungkan perkahwinannya baru2 ni...bertempat di bandar selesa jaya...alhamdulillah...semuanya selamat...cuaca juga memberikan kerjasama yang baik pada hari tu...hehehe....klu tak...lenjun ooo....


Ni plak...biasa arr....abadikan kenangan bersama mempelai...bila la nak merasa naik plamin g ek...heheheh...


Haa...ni pulak jangan korang tak tau...biasa la kat johor ni...mesti la ada tol2 ni...klu x ada....rasanya bukan orang johor la....hehehhe....2 orang ni makcik aku ngan sepupu aku...hmm...korang tekalah yang mana 1 ek makcik...yang mana 1 sepupu...hehehhe....teka jangan tak teka....


Haa...ni adalah bahagian wajib bila kenduri...laser disc..atau pun dak2 magd crew aku selalu panggil...CD AREA...maksudnya cuci pinggan mangkuk la....heheheh....semua tu pun sedara mara aku gak....control...jangan x control...
Masing2 tu kalau korang nak tau...kawal biji mata tu...sebab malam sebelum tu baru lepas exercise sikit....kat level 4...hehehe....aku pun join gak la...dah lama x join siot...gian2...kebetulan hubby aku keje malam...hehehe....

sekian....

No comments: