Syamil Incoming Birthday

Lilypie 1st Birthday PicLilypie 1st Birthday Ticker

Monday, May 19, 2008

My Friends





Hmm...kawan boleh di ibaratkan sebagai saudara,teman,dan apa jua yang sesuai dengan nya...ada orang kata kawan ni hanya masa senang jer diorang ada..masa susah hilang tah ke mana...itu aku tak nafikan....sebab aku dah terkene....serik siot....sebab dia aku menanggung hutang berpuluh ribu....

Tapi aku taknak citer pasal tu...pada aku...aku beruntung sebab ada kawan2 aku yang kat majidi tu....setakat hari ni....dah berbelas tahun kitorang kawan....aku bangga nak katakan diorang lah kawan aku susah dan senang...insyaAllah....bila senang mereka ada...bila susah juga ada..

So aku decide nak abadikan sebahagian dari gambar diorg kat dalam ni....kenangan...pada korang semua....thanks for the friendships...

3 comments:

Koboi mana boleh minum air Susu!! said...

what a friends for?? hmmm bukan senang nk built up friendship mcm kita skang ni... pada awal2 dulu pun byk masalah or gaduh2 jugak... but itu semua sbg satu elemen yg membuatkan kita akrab mcm skang.. is it true?? so hope we can always be like now smpi laa semua dh abis nyawa.. amin...

Khairul Muharam said...

Hmm...btul tu...aku akui bukan senang nak gain apa yg ada pada kita hari ini...tapi apa yang kita dapat...amat memberangsangkan...aku juga harap kita akan kekal macam ni sampai bila2...dan jika boleh pershabatan kita ni di teruskan pula oleh generasi kita yang akan datang...amin...

Selagi tak lelap mata,,keje keje keje.... said...

caya....lah my friends ,SEJAUH mana pun kita pergi kwn juga tmpt kita berkongsi masalah juga.aku tidak dpt lupakan zaman (remaja)blackfox yg byk memori silam eg;ge pasar malam,main motor,cintan-cintan, bola dgn abg lan season@mahathir...byk xsempat nak tulis dah.dlm pershabataan pasti ada manis&duka ini sebagai mengajar kita lebih dewasa.PERSAHABATAAN INI AKAN BERKEKALAN HINGGA anak,cucu-cucu,cicit2,lepas 2u ape....hehehe =).hope my friends see your at the top."THE BIG SHIP,THE SMALL SHIP,FRIENDSSHIP"